Spillerum
Giraffen0
Krokodillen0
Indloggede0
Mobilspil
Igangværende2 829
I samarbejde med

Forumkategorier

Bruger Indlæg  
kbj2012-06-15 21:04
Antal indlæg: 16

tfk
I tråd med indlæg om dårlig stil, syntes jeg også, man som minimum kan sige tak for spil. Forkortet til tfs
 
tittit542012-06-15 21:40
Antal indlæg: 278

giver dig helt ret kbl - men der findes folk der ikke vil socialisere sig, men udelukkende spille og ikke andet - og det er de i deres fulde ret til, selv om vi sagtens kan blive enige om at det virker yderst uhøfligt.

Sådan troede jeg også det var igen igen forleden, da jeg spillede med person der var over 70 - jeg skriver hej ;) som vanligt - ingen respons! Nå.... tjekker så infoknappen og ser at vedkommende er forholdsvis ny med ganske få spils erfaring og kommer til at tænke på, at for en person der er +70 er ALT man måske har lært om PC er: at åbne, spille og lukke og ALT andet er vildt mystisk og derfor kaster en person i den alder sig måske IKKE bare ud i at prøve sig frem, som vi andre gør. (jeg vil tro det svarer til hvis vi, du eller jeg, blev sat af på den røde plads i Moskva og blev bedt om at finde en bestemt gade... UDEN hjælp - det kyriliske alfabet er jo for de fleste ganske ukendt) Derfor beskrev jeg hvordan man kunne skrive i chatten med at placere curceren og bla bla bla. ved du hvad... Der blev skrevet tak ;)

Derfor kan man ikke altid som sådan bare gå ud fra de er uhøflige, men måske ved de bare ikke hvordan man gør for at kunne skrive i chatten!

Og det er jo noget jeg og alle andre jo ellers tager for givet...

Den oplevelse gav da mig noget at tænke over :)
 
tittit542012-06-16 15:04
Antal indlæg: 278

kbj: der er forresten også en anden mulighed - den spiller der f.eks IKKE svarer, kan generelt ved hver eneste spiller vedkommende har mødt valgt ignorer - derved kan den spiller ikke se: AT du skriver eller se HVAD du skriver i spil chatten.
Den spiller kan måske have mødt en ubehagelig spiller tidligere og derfor valgt at sådanne oplevelser ønsker vedkommende ikke fremover og derfor valgt ignorer knappen konsekvent.
 
kbj2012-06-16 17:59
Antal indlæg: 16

Ok vidste ikke det var en mulighed.
 
Lilli2012-06-16 21:45
Antal indlæg: 3730

Hvordan gør man det? Synes osse det er lidt " koldt" når der står NN har forladt spillet , inden jeg overhovedet har nået at skrive tfs
 
steennielsen2012-06-17 03:15
Antal indlæg: 1956

Jeg syntes også det er hyggeligt med lidt snak og i det mindste hej og farvel og tak, men sådan har alle det jo ikke og det respekterer jeg da også, jeg spiller med flere herinde hvor vi pjatter og driller og det prøver jeg så også nogle gange med nye modstandere, men det bliver ikke altid godt modtaget. Det sker at modstanderen slet ikke svare og forlader spillet til sidst uden et ord, så tænker jeg ups, de brød sig nok ikke om min stil, men jeg er ikke ude på at såre nogle og jeg ved jo at det også falder i god jord, det har åbnet døre hos andre.
Jeg oplever også nogle der forsvinder meget hurtigt uden "tfs" hvis man har vundet med meget held, men jeg ved jo godt at nogle hader at tabe og det ligger jeg ikke søvnløs over.
Jeg elsker det her spil og tager de gode oplevelser som en ekstra gevinst og glemmer hurtigt de dårlige.
Men jeg kender godt fornemmelsen når bogstaver og placeringer af de farvede felter ikke er i ens favør i flere spil i træk, men andre gange er man så utrolig heldig;herligt
 
Himmelpinden2012-06-19 21:26
Antal indlæg: 6090

Vedr. ikke at skrive tfs, så er der også dem der skriver tfs og forlader spillet med det samme så man ikke når at skrive ilm.

Men igen vi er alle forskellige.
 
Legebarnet2012-06-19 21:44
Antal indlæg: 9

Lige præcis, Himmelpinden....og det er mindst lige så "irriterende"
;-)
 
ttranborg2012-06-23 15:17
Antal indlæg: 22

God sportsond er da at sige goddag og farvel. Jeg kender ingen sportsgrene, hvor man ikke gør det. Om man så vil chatte inde i spillet, det er vel individuelt. Personligt synes jeg det er hyggeligt med en gang smalltalk.
 
ttranborg2012-06-23 15:17
Antal indlæg: 22

ånd*
 
Makoni2012-06-23 15:26
Antal indlæg: 10

Goddag og farvel er jo ganske almindeligt "i det virkelige" liv. Så hvorfor ikke også her.
Jeg synes at chatten er hyggelig, for som Steen skriver så er der gode dage og dårlige dage og det er da herligt, at kunne skrive GRRR, hvis bogstaverne ikke vil samarbejde ;-)
 
Majao2012-06-25 23:07
Antal indlæg: 61

Enig i at alm høflighed er et must, pænt goddag og farvel. Dog kom jeg i farten til forleden at forlade spillet uden at have fået sendt mit svar - øv. Så det kan jo godt være en smutter. I øvrigt hader jeg at tabe, men elsker at lære af det, så jeg har gjort det til en vane ALTID at takke pænt når jeg taber -det vinder man nemlig på;-)
 
Majao2012-06-25 23:08
Antal indlæg: 61

PS og man møder SÅ mange søde/sjove/interessante mennesker herinde, er vild med denne side!
 
Marlin2012-06-26 18:04
Antal indlæg: 423

Det er svært at chatte og spille panik samtidig, men det kan lade sig gøre. Men man kan jo da spille langsommere og chatte, jeg har i tidens løb haft mangen en god chat, men på det sidste har jeg ikke chattet så meget. Hvis nogen vil chatte løs kan jeg nå en del både på 12 eller 20 minutter.
venlig hilsen
Marlin
 
Lilli2012-06-30 07:54
Antal indlæg: 3730

Forsøger selv at være høflig når jeg spiller, men det falder mig mest naturligt når jeg spiller på pc'en og kan se chatten samtidig, igår huskede jeg så at skrive tfs til en mobil modstander og fik 3•? tilbage, jeg fortalte så hvad det betød, og det blev modstanderen meget glad for, sagde at det Bille han ds huske fremover. Det viser da at nogle spillere bare ikke kender " jargonen" men gerne vil være med mår de opdager muloghederne
 
Lilli2012-06-30 07:54
Antal indlæg: 3730

Mulighederne ;)
 
Ninni - Ikke længere medlem2012-07-01 18:11
Antal indlæg: 57

Jeg fölte mig lidt truffet, da jeg läste tittit54´s indläg om 70+eren, men så forstod jeg, at det ikke var mig, det handlede om. Da jeg for nogle dage siden fandt denne dejlige ordkamp, så kendte jeg ikke noget til chatten, så jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle svare. Men så läste jeg spillereglerne endnu en gang og fandt ud af det. Hyggeligt med chat, men jeg har opdaget, at det tager lidt for meget af tiden, så jeg tabte et spil, hvor jeg ellers havde flest points :-) men det gör ikke noget, chatten var hyggelig! Nu har jeg lärt det med tfs og af dette forum også ilm, det skal jeg bruge.
Et spörgsmål - der står i reglerne om spillevagter, men hvor findes der en liste over medlemmerne? Man kan jo kun söge efter et bestemt navn, efter hvad jeg kan forstå. ??
 
horsens - Spil admin/Forum admin2012-07-02 01:01
Antal indlæg: 9750

Hej Ninni

Velkommen til, og dejligt at du kan lide at være her :)

Der er rigtigt nok ingen liste over medlemmer, men spillevagter eller admins er flg.:

Caw
SteenKR
horsens
 
tittit542012-07-02 10:26
Antal indlæg: 278

--> Ninni og til alle andre.

Nej det var ikke dig og kan heller ikke huske spillerens navn og det er jo helt underordnet i denne sammenhæng. :)

Pointen var jeg også i mit indlæg fra den 15/6 kom til at tænke på hvor 'panisk' min far kan blive når hans 'skrivebord´s- ikoner' ikke er hvor de plejer at være, eller når noget ser anderledes ud end normalt, eller hvis man over telefonen prøver at forklare noget om PC...

For ham er hans PC opfattelse bedre hvis man sammenligne PC med hans arbejdsbord og alle hans skuffer og værktøj og motorer derude - så giver det lidt mere mening..
Alt han IKKE kender rører han ikke ved, da han ikke ved hvordan man 'kommer tilbage' til det kendte, hvis han 'kommer på afveje' ...
Og derfor kan det at svare i chatten for det første være noget helt nyt + nogle føler måske også det er stressende både at skulle spille og skrive, og derfor udelukkende koncentrerer sig om at spille og det er jo hoved formålet med denne side :)

Har også mødt spillere på egen alder og lidt under, der IKKE kendte betydningen af div. smilies og igen er det noget de fleste af os bruger uden at skænke det en tanke at der godt kan være andre der IKKE kender betydningen af de mest alm. brugte:
;) smiler med et glimt i øjet
:) smiler
:)) smiler meget bredt
:S frustreret
:( sur/vred
:/ ked af det/skuffet
:D meget glad
:O overrasket
:* kys
og mange andre.......

Så man kan ikke altid bar tage det for givet at folk er uhøflige fordi de ikke skriver i chatten..
Det kan være: man ikke ved hvordan, mangel på rutine, og sikkert mange andre grunde og disse er noget man bør respektere selv om det måske ind i mellem kan være svært at acceptere, men ikke alle er vokset op med PC, men bliver tvunget til at lære det fra alle sider, da vores samfund og mange samværsformer efterhånden er baseret på kommunikation via PC :)
Hvis man har det i tankerne næste gang man møder en spiller der INTET skriver i chatten er det måske lettere at acceptere :)
 
Ninni - Ikke længere medlem2012-07-02 11:11
Antal indlæg: 57

Tak, horsens, for oplysningen. Men hvorfor er der ingen medlemsliste? Jeg kunne tänke mig, at der er alt for mange medlemmer, så den ville blive for lang? Det er godt, der er en over de indloggede i spillerummen, så man kan se deres rating og ikke pröve at lege med nogen, der har et par tusinde mere end en selv...;-)

Mht at det tager for lang tid at chatte, i hvert fald for mig, så har jeg tänkt, at man jo kan fortsätta med sin tur og vente, til modspilleren begynder sin. Problemet er bare, at mange er så hurtige... :-)) Måske kunne man skrive ..... som tegn på, at man er for optaget (dut-dut)??

Tak også tittit54 for godt indläg - jeg smilte, da jeg läste om din far... ak, hvor man kender det fra den förste computertid... Men du er sikkert god til at forklare for ham. I det hele taget er det godt at få hjälp, når man ikke er så god til et eller andet, i st.f. at få den kolde skulder. Så - tak for hjälpen!!
 
Viser side 1 2
Log Ind
Log ind
Ordkamp er gratis!
Vil du være medlem?